top of page

DruŽinsko fotografiranje

Kaj lahko pričakujete...

Ljudje in vse njihove neskončne razlike me fascinirajo in navdušujejo zato je moj cilj preprost... zagotoviti fotografije vaše družine, ki vam bodo pričarale nasmeh, kadarkoli jih boste pogledali. Fotografije v katerih boste uživali še mnoge generacije.

Fotografiranje otrok meni pomeni veliko več kot sedeti pri miru in se smehljati v kamero. Moj namen je ujeti bistvo, ki dela vašega otroka posebnega; tisti sramežljiv nasmeh, kotaljenje v smehu in celo namrščeni pogledi. Ujeti jih take kot so v resnici ter ujeti vašo posebno povezanost znotraj družine. Nobenega neudobnega poziranja in definitivno nobenih zdolgočasenih otrok.

Želim si, da bodo vaše družinske fotografije brezčasne. Moj stil je moderen vendar ne ekstavaganten, zato boste tudi čez 20 let enako ponosni na svoje fotografije, kot ste danes. 

 

Kje poteka fotografiranje... 

Moj način fotografije najbolje ustreza naravni svetlobi in zunanjim prostorom. Skupaj lahko določimo pravo lokacijo fotografiranja. Glede na to, da je Slovenija majhna, ne bo težko najti prave lokacije. Lahko pa naredimo tudi kombinacijo fotografije v stanovanju in vam najljubši lokaciji. To lahko pomeni, da je potrebno najprej raziskati svoje stanovanje in okolico preden se odpravimo na raziskovanje parkov, gozdov, polj ali pa se celo odpeljemo na obalo. 

Menim, da mora biti vaše družinsko fotografiranje užitek in nekaj česar se v naprej veselite. Jaz pa poskrbim, da bo celotna izkušnja ves čas čarobna.

V družini...

SE OBJEMAMO,

SE SMEJEMO, SE IGRAMO,

ŽIVIMO, UPAMO, SANJAMO.

IN SE LJUBIMO... 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page